Kleding verkopen

Heb je de kast van de kinderen uitgeruimd of heeft je kind een groeispurt gemaakt? Dan heb je vast kinderkleding over. Wil je hier zonder teveel gedoe een goede bestemming voor, dan ben je bij Tweedehansengrietje aan het juiste adres. Ik verkoop jouw kinderkleding (maat 86 t/m XS) voor jou via mijn webshop. In het voorjaar- en de zomer kun je mij de voorjaars- en zomerkleding brengen, in het najaar en in de winter de najaars- en winterkleding. Ik ga voor jou de kleding verkopen en van de opbrengst is 40% voor jou. Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

Wat vraag ik aan jou voordat je de kleding aanlevert

Voordat je de kleding aanlevert, vraag ik jou om deze te wassen en op de volgende wijze te schiften:

  • geen ‘merkloze kleding’, geen Wibra/Zeeman/Primark/C&A en geen kleding van soortgelijke Duitse winkels
  • geen vlekken, gaatjes, pluizen, vaal etc

Je kunt de kleding op afspraak inbrengen (met uitzondering van de maanden juli en augustus). In het voorjaar- en de zomer kun je mij de voorjaars- en zomerkleding brengen, in het najaar en in de winter de najaars- en winterkleding.

Wat ga ik doen met jouw ingebrachte kleding
Ik zorg ervoor dat er kwalitatief goede foto's van de kleding worden gemaakt (indien nodig wordt de kleding hiervoor gestreken) en vervolgens wordt de kleding op de website ter verkoop aangeboden. Ook bied ik de kleding ter verkoop aan op een gezellige "Tweede Hans en Grietje" avond. Hierbij kan een groepje van tussen de vier á tien personen een avond komen winkelen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zal ik de kleding op verschillende markten ter verkoop aanbieden. Klik hier om een afspraak te maken voor een gezellige "Tweede Hans en Grietje" avond. 

Verkocht en dan...

Als jouw kleding verkocht wordt, dan ontvang jij 40% van de opbrengst. Periodiek maak ik een overzicht van de status van de verkoop van jouw kleding. Je kunt het totaalbedrag van de betreffende maand:

  • besteden als 'tegoed' in de webshop of
  • door mij laten overmaken of
  • door mij aan Kika laten doneren

Hiervoor heb ik jouw gegevens nodig en de keuze die je maakt mbt de bestemming van de opbrengst (tegoed, uitbetalen of Kika). Klik hier voor het formulier om deze contactgegevens in te vullen. De verkochte kleding bezorg ik (of DHL) bij de klanten. In Hengelo, Borne, Saasveld, Oldenzaal en Deurningen doe ik dit bij een minimum bestelbedrag van € 25,- gratis of tegen een scherp tarief (€2,50), waardoor het aantrekkelijker is om tweedehands kleding online te kopen. Klik voor een overzicht van de werkwijze en tarieven op de afbeelding hiernaast. 

Kleding kopen

Het kopen van de kleding werkt heel eenvoudig via deze webshop. Je hoeft geen account aan te maken (mag wel) en je kunt zelf de bezorgoptie kiezen (klik hiervoor op de afbeelding hiernaast). Vervolgens neem ik contact met jou op om een bezorg danwel afhaal afspraak te maken.

Voorwaarden en retourbeleid

Klik hier voor mijn voorwaarden en hier voor mijn retourbeleid.