Voorwaarden:

 1. De kleding kan worden ingebracht door deze op afspraak te brengen of op te sturen. Indien u de kleding opstuurt zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.
 2. De kleding kan het hele jaar door op afspraak worden ingebracht, met uitzondering van de maanden juli en augustus, of tenzij ik een inbrengstop heb ingesteld (duidelijk zichtbaar via de website)
 3. De inbreng van kinderkleding gaat vanaf maat 86 t/m maat XS.
 4. In het voorjaar- en de zomer kun je mij de voorjaars- en zomerkleding brengen, in het najaar en in de winter de najaars- en winterkleding.
 5. De kleding dient voorafgaand aan het inbrengen te zijn gewassen
 6. De kleding mag geen vlekken, gaatjes, vale plekken of pluizen etc. hebben 
 7. Ik neem geen ‘merkloze kleding’ in, geen Wibra/Zeeman/Primark/C&A/Kruidvat/Action/Prenatal/Espirit/S. Oliver/Tom Tailer en geen kleding van soortgelijke Duitse winkels
 8.  (Sport-)schoenen en (regen-)laarzen en slippers mogen ook worden ingebracht mits deze er goed uit zien.
 9. Ik neem geen ondergoed, pyjama’s en (normale) sokken in.
 10. Sportkleding, badkleding en kniekousen mogen ook worden ingebracht.
 11. Ik maak de keuze welke kleding verkocht wordt en welke aan het goede doel wordt geschonken.
 12. De kleding wordt minimaal 1 seizoen ter verkoop aangeboden, daarna kan ik er voor kiezen om de kleding aan het goede doel te schenken of deze het volgende seizoen opnieuw ter verkoop aan te bieden. 
 13. De verkoopprijs van de kleding wordt door mij bepaald. Bij verkoop van de kleding ontvangt u 40% van de verkoopprijs. U kunt er voor kiezen om het totaalbedrag van de betreffende maand als tegoed in de webshop te krijgen, maandelijks bij te laten schrijven op uw rekening of te schenken aan Kika. 
 14. De door u ingebrachte kleding is in onze woning opgeslagen op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele diefstal, beschadiging of vermissing. Het spreekt voor zich dat ik zo zorgvuldig mogelijk met de door u ingebrachte kleding om ga.
 15. Ruilen kan binnen 8 dagen na aankoop met het aangehechte prijskaartje. U krijgt dan uw geld terug. De retourkosten komen voor uw rekening, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de kleding terug te komen brengen.
 16. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Ik heb het recht om deze voorwaarden naar eigen inzicht op elk moment te wijzigen. Bij het inbrengen van kledingstukken gaat u automatisch akkoord met bovengenoemde voorwaarden.